Za više informacija, pomoć ili naručivanje, molimo pozovite naš broj:
 
 
 
   
   
   
   
 
 
 
 

Preduzeće Botex dugi niz godina proizvodi i prodaje posteljine, madrace i tapacirani namještaj. Višegodišnje kontinuirano obučavanje, usavršavanje, sticanje znanja i iskustva na ovom polju koristimo na najbolji mogući način da bismo zadovoljili potrebe svojih kupaca u pogledu kvalitetnog sna i ugodnog odmora.

Preduzeće Botex, osnovano 2000. godine, kolektiv je u ekspanziji, specijalizovano za proizvodnju i prodaju madraca, posteljnog programa i tapaciranog namještaja. Istraživanjem tržišta i primjenom znanja iz navedenih oblasti tokom poslednjih godina, često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, odlučili smo formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.

Naš tim sastoji se od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama postojećih i potencijalnih kupaca. Prefuzeće trenutno zapošljava preko 30 radnika, a u naredbnom periodu očekujemo povećanje broja zaposlenih.

Naši proizvodi zadovoljavaju ekološke norme, potrebe anatomije tijela. Proizvodi su atestirani od strane nadležnih institucija iz naše branše.

Fakti:  
Godina osnivanja 2000. godina
Djelatnost Madraci, posteljni program i namještaj
Broj zaposlenih 30
Proizvodni pogon Bukovac-Šešlije, 74215 Doboj
Prodajni salon Ul. Nikole Tesle 80, Doboj
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Detaljniju ponudu preuzmite u web katalogu
 

 

Copyright 2011.Botex Šešlije-Doboj. Sva prava zaštićena